- Η Φοιτητική Λέσχη της Φανταστικής Λογοτεχνίας -

 
Αγαπητοί αναγνώστες,

σας ενημερώνουμε ότι στα ελληνικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι, δραστηριοποιείται η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας. Η Λέσχη συγκροτείται από ομάδες φοιτητών που προέρχονται από διάφορα πανεπιστημιακά ή μεταπτυχιακά σπουδαστικά προγράμματα της χώρας. Ασφαλώς μέλος της λέσχης μπορεί να γίνει όποιος φίλος το θελήσει ακόμη και αν δεν είναι φοιτητής. 

Στόχοι της Λέσχης αποτελούν η όσο το δυνατόν πλατύτερη διάδοση της λογοτεχνίας του φανταστικού, η συσπείρωση του φοιτητικού αναγνωστικού της κοινού, η θεωρητική της θωράκιση και η διαπραγμάτευση των θεμάτων της σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Την Λέσχη ενδιαφέρουν επίσης όλες οι πνευματικές δραστηριότητες που συνδέονται αισθητικά με την λογοτεχνία του φανταστικού, όπως οι κινηματογραφικές ταινίες, τα παιχνίδια ρόλων, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι εικαστικές δημιουργίες και οτιδήποτε άλλο.

Η Φ.ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ. είναι μια παραδοσιοκρατική κοινότητα που ενστερνίζεται τις αρχές του πολιτικού Ρομαντισμσμού. Ως συλλογικότητα με κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες πραγματοποιεί, κατά καιρούς, παρεμβάσεις υπό το πρίσμα της παραδοσιοκρατικής της ιδεολογίας. 

Κύριο όργανο έκφρασης της Λέσχης αποτελεί το περιοδικό που φέρει τον τίτλο "Φανταστική Λογοτεχνία" και το οποίο διανέμεται δωρεάν από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία και comicshops.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να γνωριστούμε και να συζητήσουμε με τον κάθε αναγνώστη της λογοτεχνίας του φανταστικού. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου είναι flefalo@gmail.com