Δεν πεθαίνει ο Ζορρό

Ήταν αναμφίβολα ένας από τους τελευταίους θρύλους του (ημιθανούς σήμερα) ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Μολονότι διέθετε αυτή την ανεπανάληπτη γοητευτική εξωτερική εμφάνιση, έπαιζε συχνά ρόλους σκληρών κακοποιών ή αστυνομικών, δημιουργώντας έτσι ένα έντονο ρομαντικό icon που κατάφερνε να συγκεράζει στοιχεία του καλού και του κακού σε μια εκρηκτική ενότητα.


Έχοντας το θάρρος να εκφράζει τις απόψεις του σε πολιτικά ζητήματα (με ορισμένες εκ των οποίων ήμασταν απόλυτα σύμφωνοι) δεν φοβήθηκε να έρθει σε αντιπαράθεση με την επικρατούσα τάση της πολιτικής ορθότητας, αποτελώντας έναν από τους τελευταίους αληθινούς άντρες παλαιάς κοπής του χώρου των τεχνών, μολονότι τα τελευταία χρόνια της ζωής του οι ενδοοικογενειακές έριδες προκάλεσαν ρωγμές στην δημοσία εικόνα του.

Εκπληκτικές συνεργασίες με σκηνοθέτες και ηθοποιούς, πλούσια φιλμογραφία και μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική δόξα αποτέλεσαν τα κύρια γνωρίσματα της ζωής του Αλέν Ντελόν. Ρόλοι όπως εκείνοι του Ζορρό ή του παράνομου γιατρού της Λεγεώνας των Ξένων δίπλα στον Τσαρλς Μπρόνσον τον έκαναν αγαπητό στους αναγνώστες της λογοτεχνίας του φανταστικού και στους θεατές των ταινιών δράσης. Η παρουσία του δίπλα στην Κατίνα Παξινού και τον Σπύρο Φωκά ως μέλος της οικογένειας Ρόκο τον έφερε σε επαφή και με την ελληνική σκηνή της υποκριτικής. Η συμμορία των ταινιών Μπορσαλίνο, στην οποία ηγήθηκε μαζί με τον Μπελμοντό, οι Ιστορίες Μυστηρίου, ο Γατόπαρδος, Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο…τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τον μεγάλο Γάλλο.


Για τους λάτρεις της παλιάς καλής ευρωπαϊκής μεγάλης οθόνης ο Αλεν Ντελόν θα είναι για πάντα ένας pulp hero. Αντίστοιχος με εκείνους των comics και της λογοτεχνίας του φανταστικού.

224 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 224 από 224
Nuclei Armati Rivoluzionari είπε...

O αεκτζης για πενηνταρης γραφει μεγαλες καραμαλακιες κ ανακριβειες..Καποια τα λεει οπως τον συμφερει,σε καποια γραφει σαν πιτσιρικας..Δεν ξερω ποσα απο αυτα εχει ζησει η ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παρων....Ειμαι 1 χρονο μικροτερος του Σταματη απο το 90 στα γηπεδα κλασσικα αρχικα με τον πατερα μου κ απο το 1996 στους cockneys της περιοχης μου(την οποια ο αεκτζης την περιλαμβανει στις κιτρινες κ σε ολο το λυκειο ειχαμε ΕΝΑΝ μετρημενο αεκτζη σε ολο το σχολειο τον κολλητο μου που παραμενει ακομα κ σημερα πιο αναρχοαντιφα πεθαινεις)Το αναφερω γιατι ειπε οτι οι 35 Plus αεκτζηδες δεν ειναι αντιφα...Εκοψα απο αυτα το 2013 μετα απο συλληψη μου, πενθημερη κρατηση στην Γαδα κ δικαστηριο στο οποιο αθωωθηκα το 2018..Ολα αυτα τα χρονια ειδα στα γηπεδα κ στους δρομους τα ΠΑΝΤΑ ολα...Μονο ενα δεν ειδα, originaliστα πατριωτη,εθνικιστη η εστω κοντα στις αποψεις μας....Απολιτικους ναι ,αριστεροκουμμουνοαναρχοαντιφαδες αλλα να ειναι κ λιγο χριστιανοι ορθοδοξοι ναι,καποιους δεξιουληδες ναι αλλα δικους μας δικους μας ΚΑΝΕΝΑΝ...Αφηστε τον να λεει για λαγο, τολη88 κ ενα πανο καπου καποτε μπας κ παραμυθιαστει λιγο με 2-5-10 ατομα σε ολη την οριτζιναλ πανελλαδικα.....

Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας είπε...

Όχι χαρακτηρισμούς και υποτιμητικά σχόλια συναγωνιστή. Δεν έχει νόημα.

Υπάρχουν και κάποιοι δικοί μας. Σταύρος Λέμμυ και Χρήστος Φλας από Πειραιά. Παλιότερα στην Καλλιθέα και στο Περιστέρι. Αλλά οι περισσότεροι των οργανωμένων τους ήταν πάντα εναντίον μας.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως το Ira Skins.Ηρακλειδεας μου εχει πει οτι ειχαν πολυ καλες σχεσεις με τους αντιστοιχους στον ΠΑΟΚ.Κυριως με την αυτονομη αλλαξαν,παλιοτερα μονο το Παπαφη ηταν αριστερο.Και αυτο εγινε μετα απο συρραξη στο γηπεδο οπου εφεραν οτι αντιφα της θεσσαλονικης υπηρχε(και ασχετους με γηπεδο και Ηρακλη).Και φυσικα οι ιδιοι εκαναν οτι δηθεν επεμβαινουν να ηρεμησουν τα πραγματα στο τελος.Υπαρχει μια σελιδα στο FB η Blue Power που τα εξηγει ολα αυτα απο δεξιους οπαδους της ομαδας.Το ιδιο ειχαν κανει με μας επανω,ειχε γινει μια συμφωνια για ανταλλαγη εισητηριων στο μπασκετ,τηρηθηκε,μαλιστα φιλοξενηθηκαν απο τους δικους μας στα εξαρχεια και το ευχαριστω ηταν σε ενα ματς στο καυταντζογλειο που ειχαν παει μεμονωμενοι δικοι μας(χωρις πανο και διακριτικα)να στειλουν κουκουλοφορους τραμπουκιζοντας.Μετα δηθεν εστειλαν 2-3 δικους τους να τους μαζεψουν.Και να πεις οτι ο Ηρακλης εχει κι αλλους συνδεσμους που μπορει να το εκαναν, ειδικα για μανουρες αυτους εχει μονο.Βεβαια απο τοτε κρυβονται,στην αθηνα ουτε διευθυνση δινουν ουτε τιποτε ενω πριν κυκλοφορουσαν χαλαρα δεν τους ενοχλουσε κανεις.

Αντίοχος είπε...

Θα θυμήσουμε την περιβόητη ανακοίνωση της ορίτζιναλ για "κανένα πόδι ΠΑΟΚτση στην ομόνοια και για κονσέρβα" στον τελικό του 0-2 πρόσφατα για να καταλάβουν όλοι ποιοι είναι διαχρονικά ψεύτες και κατά γελαστοι-και οι βαζελοι είχαν πανό τον κίτρινο Πινόκιο για τα μεταξύ τους σκηνικά.. ΔΕΝ έλεγε ψέματα ούτε ο ΜΑΚΗΣ ούτε οι ΠΑΟΚτσηδες.. Καραισκακη κάναμε κερκίδα στη δεκαετία του 80 και στις αρχές του και στο οακα και όταν ξαναγυρισε εκεί ο Ολυμπιακός.. Υπήρξαν και στο οακα επεισόδια (τα λεγόμενα πλακάκια και οι μεγάλες φωτιές στο 0-1 του Μπορμποκη).. Το μάζεμα στο πανόραμα το έχει γράψει - αναλυτικά - ο παρτιζανος σειρά κίτρινων μπλογκ(πρώτα στο φατσομπουκι του τα γραφε) ΔΕΝ είναι μαναβοιστορια νέουδια.. Ο Μοκας οδήγησε τους γαβρους στο ιστορικό πέσιμο στους βαζελες από το Λυκαβηττό και όπως και ο Σάκης είχε κοινές κακές συνήθειες με πολλούς γαβρου-δυστυχώς πολλοί "έφυγαν" από αυτές.. ☹️Ημισελινοι βγήκαν κατά κόρον στη Φιλαδέλφεια,
Έτσι μαμαει η Τουρκία - κόλαση κόλαση μέσα στο τζαμι μονάχα μ@μημενοι θα βγείτε ζωντανοί δεν το φώναζαν οπαδοί σας; Το γκέτο πρώτα πακετωθηκε απο τους γαβρους και μετά έγινε πρώτη γραμμή σας.. Στο παλατάκι έφαγαν σουτια οι αντίστοιχοι"δικοί" μας και εκδιωχθηκαν μαζί με τους μπεσικτας.. Οι μπερτατιαλι ξύλο και φωτιά όπως και οι οπαδοί της προο(νομίζω) τούμπας στο δυτικό γήπεδο.. Οι οπαδοί του Α-ρουλη στηριξαν(όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά) τους φονιάδες του ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΗ και η παε τους έδωσε σπίτι(παπουτσηδες, νομίζω ζει ένας από τους τρεις).. Αυτά για τους υποκριτές της συνοικίας καμπελ.. Και τώρα ένα μάθημα ιστορίας :Μεγάλες ομάδες που δεν έχουν πέσει από την θέσπιση Της Α εθνικής (1959)είναι τρεις ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ ΠΑΟ... ΑΛΛΙΏΣ θα πάμε στο 1927 όπου με το ποκ οι ομάδες του κέντρου δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο αρης - άρα ήταν ανύπαρκτοι (ούτε καν τοπικό) 😁αυτά για τα φληναφηματα των νεοφωτιστων που προσπαθούν να καθιερωθουν στην πρώτη κατηγορία - ούτε δεκαετία δεν κλείσανε ακόμη 😂..

Ανώνυμος είπε...

NAR λογω ηλικιας σε πολλα ημουν παρων(παω γηπεδο λογω θειου και ξαδερφου απο πολυ μικρη ηλικια)και σε οσα δεν ημουν τα εχω διασταυρωσει απο παλαιοτερους.Εσυ σε ποσα ησουν που με αμφισβητεις(εισαι και μικροτερος)?για πες μου και απο που εισαι να δουμε αν υπαρχουν ΑΕΚτζηδες η οχι.Παντως μονο 1 ΑΕΚτζης σε ολοκληρο σχολειο ουτε στο Γκυζη δεν πρεπει να υπαρχει.Και επειδη ησουν στους cockneys μαθε οτι το προτυπο της original ηθελαν να εφαρμοσουν χωρις μελη,συνδρομες κτλ(ειχαν και το ''γνησια θυρα 13'') υπηρχε και προσωπικη σχεση του Στεφ με τον ΧΧ(γιαυτο και πηρατε και καποια πανο πισω καποτε).Δεν ειπα οτι δεν εχουμε και μεγαλους αντιφα,η πλειοψηφια ειπα,εδω εχεις εσυ τον Ντοκεν 60 χρονων.Μιλας με παλιο original εθνικιστη τωρα(αφου δεν ειδες ποτε οπως μας λες).Ασε που πλεον εχετε γινει φουλ αντιφα,μεσα στο γηπεδο δεν πολυφαινεται αυτο λογω no politica αλλα τα πρασινα αστερια και τα 13θ πανε συννεφο εξω.Ο κεντρικος τιγκα στους αλβανοαντιφα(εθνικιστες κατα βαση οπως φανηκε και με τους BBB αλλα ως γνωστον οι αλβανοι το παιζουν αντιφα εδω uck εξω).Μη παμε σε κατι Πετραλωνα κτλ που οι ιδιοι ειναι και η αντιφα της περιοχης.Αντιναζι εβγαλες περυσι σε ευρωπαικο εκτος.Αστο εχεις λερωμενη τη φωλια σου.Οσο για τον Λαγο και τον Τολη αυτοι εθνικιστες παρεμειναν κατι αλλοι που το επαιζαν ΧΑ το γυρισαν σε ΝΔ μετα.Απο Χολαργο μερια.Ισχυει οτι ακομα και οι αντιφα μας σεβονται την ορθοδοξια και τις προσφυγικες καταβολες της ομαδας(γιαυτο και οι ποντιακες σημαιες κτλ)και γιαυτο εχουν κατηγορηθει απο τους υπολοιπους αντιφα.Θετικο ειναι αυτο.Ουτε 2-5-10 ειμαστε οι εθνικιστες ουτε ελαχιστοι οι ΑΕΚτζηδες οπως θελετε να λετε μιλωντας για ''καταπρασινη αθηνα πλην 2-3 περιοχων''.Τις εγραψα διεξοδικα και εδω ειμαι να συζητησω για οποιαδηποτε θες.

Ανώνυμος είπε...

Λίγη αίσθηση του χιούμορ ρε αεκτσή, μην τα διαβάζεις όλα κυριολεκτικά. Εγώ κατάλαβα πως ο φίλος που έγραψε για τους πακιστανούς, έκανε πλάκα για το σεντόνι που έγραψες με τις περιοχές που ΄΄κυριαρχείτε΄΄. Επίσης το πανό του Βόλου έγραφε ευχές για το εντιμώτατον σωματείον του ολυμπιακού.. δηλαδή μπριζώνει τα αρειανά και ταυτόχρονα ειρωνεύεται τους μαουνιέρηδες, δεν διακρίνεις χιούμορ σ΄ αυτό ;
΄Οσο για τους ηρακλειδείς, ναι ο Αντρέας (μορφή του metal στην πόλη από τα αρχαία χρόνια), είχε το ΄΄Εξάγγελοι΄΄ με metal δίσκους και διατηρούσε τον σύνδεσμο στις 40 εκκλησιές. Επίσης και ο Ηλίας ο Σίνας, για χρόνια οργανωτής της θύρας 13 (πολύ αργότερα έγινε θύρα 10), είχε rock/metal bar την highway. Μετά βγήκε η φουρνιά των γαλάζιων και τον παραμέρησαν γιατί τον θεώρησαν Θεοδωριδικό και αργότερα βγήκε το Παπάφη κλαμπ και τώρα είναι η ξευτίλα της αυτόνομης.

Ανώνυμος είπε...

Γλυκε μου Αντιοχε προσπαθω να σε προστατεψω αλλα δεν θες να σωθεις.Κανεις δεν κατηγορησε τον ΧΧ επειδη εμενε κοντα στο δωματιακι δεν ξερω ποιος μαλαματινας σου το ειπε.Κλεφτες ολους τους αρχισυνδεσμιτες τους εχουν βγαλει κατα καιρους αλλα να σε πληροφορησω οτι εμεις ουτε συνδρομες εχουμε ουτε μας εδωσε κανεις λεφτα για τους συνδεσμους και αρνηθηκαμε τσαρτερ καποτε απο τον Τροχανα.Απο οτι διαβασες κι εσυ τα μαναβοσκυλα φτιαχτηκαν(το κειμενο ειναι απο παοκι για να μην νομιζεις οτι τα γραφει κανενας αλλοθρησκος).Των ιερολοχιτων ηταν ο φανουρης κι ακομα το θεωρουν μαγκια που ανοιξαν στη τουμπα.Αλλοι ηταν σκυφτοι μπερδευεσαι και αλλοι ειχαν στριμωχτει στη γωνια στο καραισκακης με τα φλαι στο κεφαλι.Ο δε στρατηγος φαινεται ξεμεινε απο ελιγμους.Ναι γιαυτο βγαλαμε το πατροκοσμας για να σας γλυψουμε και το βγαλαμε το 2000 που ανεβαιναν ολοι και ειχε ηρεμησει η φαση και οχι το 80.Ενταξει σας ταιζουν σανο στο μαναβικο,μυαλο δεν εχετε να σκεφτειτε μωρε?καμια δυσκολη κατασταση,απλα τα αδερφακια σας(μεχρι και φωτο με αυτοκολλητα στις ασπιδες υπαρχουν απο σφ του ΠΑΟΚ)οποτε ηθελαν μας εβαζαν οποτε ηθελαν μας εβγαζαν δεν ζητησαμε εμεις ποτε να φυγουμε.Παντα η Οriginal ειχε εθνικιστες και το Getto και τα Πατησια διασπασεις της Original ειναι.Ποτε δεν σκυψαμε το κεφαλι σε κανεναν γιαυτο και ο Τιγρης τα ακουσε οταν χρειαστηκε(με πανο μεσα στο υπο ανεγερση γηπεδο μαλιστα).Εσενα σε απεκλεισαν εκεινοι οι ψαραδες απο Νορβηγια και χειροκροτουσες τον Ιβαν!και λογικο ολοι βολεμενοι στην ιβανουπολη σας τα λενε και οι συμπολιτες.Τα καραβανια πανε παντου δεν μαζευονται ξημερωματα στον συνδεσμο οποτε οταν τρωνε ξυλο να τρεχουν μεσα.Και τα εχουμε πει για τον πανελληνιο πως και γιατι υπαρχει.Ποια παρουσια ρε ανθρωπε?ουτε τις μισες φορες δεν ηρθες φιλαδελφεια λεωφορο σε πεταξαν εξω καραισκακη την εβγαλες στη γωνια.Μην τα ξαναλεμε.Ουτε του Μπλιωνα ηταν εσκεμμενο ουτε του Ζωντου.Του Καρνεζη ηταν βασικα πεσιμο των γαυρων και αναμεσα τους βρεθηκε και το ζακι ο Προφης.Ομως εμεις δεν βγαλαμε ποτε πανο υπερ του οπως εσεις για τους φονιαδες του Αλκη.

Αντίοχος είπε...

Η λάσπη για δεκάδες εμμισθους είναι εξοργιστικη το κυνήγι της παε δεν σταμάτησε με την απόσυρση του ΜΆΚΗ και ο Ξιφιας έφυγε στη Κύπρο μετά την κόντρα με Βουλινο - επεισόδια παρί σεν Ζερμέν.. Οι οπαδοί έδιωξαν με αγώνες ( καταλήψεις γραφείων - πορείες σουτια) τους παράγοντες με στυλ αντίστοιχο του καρυπιδη(τωρινό του ρουλη) δηλαδή δηλαδή Απατεώνες που για κακή μάς τύχη έγιναν προεδροι(ηγούμενος παγωνης) κλπ😎Ένιωσα δέος με την παράθεση περιοχών με κίτρινο στίγμα.. Πολλές από αυτές δεν είχαν ποτέ ούτε σφ(π. χ. Δραπετσώνα Δάφνη κλπ) Ας βγουν να πουν την γνώμη τους γαβροι και βαζελοι για την Αττική.. Για το βορρά τώρα, Έβρο υπάρχουν με ιστορικό κλαμπ στην Αλεξανδρούπολη αλλά υπάρχουν και οι άλλοι του ποκ και φυσικά εμείς σε πλειοψηφία.. Λίγοι είναι στην υπόλοιπη Θράκη - όλοι μαζί συνεργάζονται για να βάλουν 1-2 πούλμαν για ματς - ρισπεκτ και μόνο για τα χλμ άσχετα από το πλήθος τους.. Λίγοι και στην Μακεδονία με κατά καιρούς στεγασμένα κλαμπ και πάλι συνεργασίες για πούλμαν.. Το γκοστ κλαμπ αφού το κλείσαμε έμεινε ανενεργό για χρόνια, μάζεματα σε σπίτια να δούνε το ματς και λίγα εισητηρια για Αθήνα ώσπου όταν κατάφεραν να γεμίσουν μισό πούλμαν πανηγύριζαν.. Έχουν τη πλειοψηφία στο καπαδοκικο Καρδίτσας και 2-3κλαμπ είχαν στη Θεσσαλία.. Ίσως να έχουν δύναμη στη νέα Ιωνία και Αλικαρνασσο αλλά δεν είναι μόνοι τους - ούτε πανίσχυροι.. Ας μιλήσουν φίλοι από άλλες περιοχές για την οπαδικη τους σύνθεση.. Δικαίως σας δουλέυουμε γιατί εμείς κυριαρχουμε συντριπτικά στο βορρά (δυστυχώς όχι 95% ακόμη 🤣) ενώ εσείς προσπαθείτε να γίνετε έστω δεύτεροι σε λίγες γειτονιές και φυσικά είστε 3οι και αναλογικά ο Ηρακλής της Αθήνας.. Ήρθατε και χωρίς ματ στη Πάτρα για 1 λεπτό ρίξατε και φύγατε - υπάρχει βίντεο.. ΔΕΝ ήταν φουστικο στη Κόρινθο 30 με 4 ώρες πριν; Παντού στην Θεσσαλονίκη είμαστε πλειοψηφία απλά τα ληκια έχουν 2-3 τετράγωνα γύρω από το γήπεδο τους και οι γριές μια πλατεία στις 40 εκκλησιές, 2 στενά στην αγ. Δημητρίου και ένα σφ στη πόλη όλη (ληκια έχουν 2 στεγασμένους κεντρικό σούπα 3 και εύοσμο (μίνι αλκατραζ).. Μια υπενθύμιση στα νουμια θυμούνται το δρώμενο των ληκιων (μέσα στο χαριλαου) με το καρότσι σουπερμάρκετ που εσπρωχνε οπαδός τους έχοντας μέσα άτομο αμεα; Το σύνθημα που δονουσε το χαριλαου :αεκ εκεί εκεί στην αναπηρική; Έτσι ώστε να μην νομίζουν ότι έχουμε εμείς κάνα γκαιλε μαζί τους.. Αντίθετα πάντα σεβομασταν τον Ξηροκωστα και τον χειροκροτουσαμε στα γήπεδα - ελαφρύ ναναι το χώμα.. 😢
Με σεβασμό σε όλες τις οπαδικες παλιοσειρες
Part 4

Ανώνυμος είπε...

Ναι και παοκι εχει χτυπηθει απο παοκια και βαζελοι εχουν παιξει μεταξυ τους ξυλο και γαυροι και ολοι τι σημαινει αυτο?σου ειπα τι εγραψαν οι ιδιοι οι βαζελοκροατες στις απολογιες τους.Εσυ μαναρι μου δεν ειχες σπασει παλιοτερα τα γραφεια της ΧΑ στη Καζαντζακη?η νομιζεις οτι τα ξεχασαμε?εμεις εχουμε αποδειξει πολλες φορες οτι εχουμε ηθικη τον δικο σας τον τουμπιωτη που παρατησατε στην αερογεφυρα εμεις τον πηγαμε στο νοσοκομειο οπως ειχαμε παει παλιοτερα τον γαυρο στο νοσοκομειο στη Κατερινη κτλ.Φυσικα δεν ειμαστε αγιοι αλλα καποια πραγματα τα τηρουμε.Το ''γαυροι αδερφια'' ειναι αστικος μυθος μεσα ημουν και οι γαυροι εφαγαν ντου μπαινοντας.Εσυ πηγες υπερ των ''εντιμοτατων'' και του αλλου του ''εντιμοτατου'' του εκανες προτομη παρολο που εστελνε φιλια και δηλωνε γαυρος.Στρατηγος κι αυτος τελικα ομαδα ειστε εσεις η το ΓΕΣ?χαχα.Σιγα μην φερναμε και τους απολλωνιστες για τους μετρημενους που εβρισκαν τον δρομο για την αθηνα(οταν τον εβρισκαν).Χαρτινος χωρις προσφυγη δεν υπαρχει ουτε μετα απο δεκα μαλαματινες.Τα παραπονα σου στον σεριφη τσεπης τον οποιο βεβαια δεν τολμας ουτε να αναφερεις εσυ ο ''επαναστατης''.Εφυγε ο Βουλινος και λετε τρομοκρατημενους τους αλλους.Εδω δεν κατεβηκες να αντιμετωπισεις το θεριο τον Μεγα Αλεξανδρο και επεσες τοπικο τι συζηταμε?ναι με εδιωξαν οι γαυροι που μονο αυτοι ειχαν εισητηρια για τη σκεπαστη τοτε οπως εδιωξες κι εσυ τους σουπεραδες απο τη 3...πριν ιδρυθουν χαχα.Μαλλον πηγες και απεναντι να εκκενωσεις και την 1 με τον υποστρατηγο νικολα...στη πεζογεφυρα εσυ αφησες ατομο...στα επισημα ανελαβαν οι μπραβοι του Ιβαν απεναντι σε οικογενειαρχες μεγαλη μαγκια...ολη την προηγουμενη μερα που σας ψαχναμε πανω-κατω σε ολο το Βολο που εισασταν?το παιζετε οτι εχετε και ντοπιους εκει που ηταν? ασε τη Χαλκιδα για τα δικα μας πες που στη Λαμια σε επιασε υψοφοβια σε live μεταδοση...ο πρακτορινος ειναι ασχετος και κοτα γιαυτο μπλοκαρει οποιον του τα λεει στη σελιδα του...στο αλσος προλαβες χωθηκες μεσα αλλα το πληρωσες αργοτερα οταν προσπαθησες να μπεις στο Μοσχος και εφτασες πευκακια απο το τρεξιμο(οσοι προλαβαν γιατι καποιοι εμειναν κατω οπως ο Πελε).Με αρειανους ενωθηκες,με γριες μονο καλαμαριωτες δεν εφερες για το ''πρασινο τραινο'' και μετα λες για συμμαχιες.Γελαει ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Σταματη απο αντικειμενα αλλο τιποτα,στο τσακ δεν με βρηκε τσιμεντογωνια με τον βαζελο(με τραβηξε ενα παλικαρι απο πισω),ειχε σκασει τουβλο στο μπροστινο παραθυρο απο μενα στο πουλμαν φευγοντας απο βικελιδης,φωτοβολιδες και πετρες να σφυριζουν τοτε με σας στην εθνικη αφου καμια φορα σκεφτομαι οτι καποιος εκει πανω με συμπαθει παρα πολυ τοσα χρονια.Γιατι καλες ειναι οι μετακινησεις αλλα εχουν χαθει ματια,εχουν μεινει ατομα αναπηρα κτλ

Αντίοχος είπε...

Για να μην έχει καμία αμφιβολία οποιοσδήποτε τρίτος μπορεί να διαβάσει στο: κόντρα γκ ρ με ημερομηνία 11 Αυγούστου 2010 μια ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΆ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ώστε να καταλάβει ότι δεν το λένε "μάλαματινες" και τα εσωτερικά της r21 είχαν πολλά επεισόδια μέχρι να φύγει το 2013 Ο ΚΡΟΝΟΣ.. Οι αριστεριστες της 4 πήγαν στα γραφεία του νγμ στη Καζαντζάκη 50 άτομα - αλλά τους έπιασαν οι μπάτσοι και πέρασαν μια αστεία δικη (πρόφαση ήταν ο κάτσε με τη σημαία νομίζω) αυτοί χειροτονηθηκαν έκτοτε πολλάκις - πρόσφατο ήταν και το ξύλο έξω από τα γραφεία της Π.Π. Γερμανού (με βίντεο).. Ο ΙΒΑΝ είναι για εμάς ΓΙΆΝΝΑΡΟΣ δεν μας "έριξε στη γαμα εθνική και τζάμπα ήρθε να μας πάρει από κει" που αδουν οι Πανιώνιοι οπαδοί για κάποιον που έδωσε το ντουσκο για να αποφυλακιστει ο ίδιος με τις πλάτες του Σωκράτη..
Η Λαμία ήταν αλλος ένας σταθμός της φυλής των μπιμπ μπιμπ με κίτρινο χρώμα :Βράδυ βλάχο μαγκιές πρωί το πλήρωσες. με... (κουίζ)
Ξύλο παντού καμένος ο ορίτζιναλ σφ.. ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΊΑ ΞΎΛΟ ΜΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ(αΝεκ λαινς Ηγουμενίτσα - λιμάνι - άλλο επεισόδιο ντροπής για τα μπιμπ μπιπ) ΜΆΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΔΑΣ είναι στην καρδιά μας και το χιούμορ για ΓΕΣ αλλού χομπιτ της Δεκελείας (με τα 101 τσιουαουα 😜).. Στο Βόλο την παραμονή μαχαίρωσαν δικούς μας τα παλουκαρια της φλοριτζιναλ και μετά κάναν πορεία λεζάντας(άλλο έργο είχε την μέρα του τελικού).. Υψοφοβια; μπα μάλλον κάποιοι άλλοι πακετωμενοι για ώρες σε όλα τα σκηνικά μες την πόλη έχοντας αριθμητικη υπεροχή (γιατί έκοψαν την μάζα που έρχονταν πιο μετά από Θεσσαλονίκη οι μπάτσοι) είπαν να γίνουν ρολιγκανς πετώντας καρέκλες αλλά στα σίγουρα δεν έκαναν το βήμα που έκαναν οι γαβροι το 89 να ανέβουν στη κερκίδα (έστω και 4ατομα)..ΜΠΡΑΒΟΙ στα επίσημα; δεν νομίζω απλοί άνθρωποι ήταν.. (ωραία δικαιολογία τα νουμια τις μασαμε; ΜΠΡΑΒΟΙ ΗΝΤΟΎΣΑΝ!!)
Σερίφης τσέπης; ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΟΛΚΉΣ και Καπετάν ασφαλίζω - βούλιαζω .. Στο μοσχος θα εξομολογηθώ ότι πρώτη φορά που πήγα ήρθαν νουμια και μας έδωσαν φορακια των 50δραχμων(τα είχε συμφωνήσει ο πανελλήνιος με την r21) και όταν ξαναπήγα πάλι όλα οκ ήρεμα τα νουμια και εμείς μέσα εξω από το κλειστό.. (ίσως να ήταν μετά τα επεισόδιακα ματς..) Η Νέα Φιλαδέλφεια πάντως πέρα από την πλάκα μου αρέσει ως συνοικία.. ΙΒΑΝΟΥΠΟΛΗ; ω τι είπε!! ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ!! Δεν μπορώ εγώ. να σκεφτώ τέρατου-πόλη ή bastardupoli ή άλλου είδους χαζές ονομασίες;
Σουχοφ δεν είμαστε τυφλοί ίσως να έχεις και ένα δίκιο με το κομμάτι της πίττας που τρώμε και εμείς τώρα αντί να χορταινουμε με τη μυρωδιά (αχόρταγος - γκιωνακης) 🙄😁
Νιεμα προμπλεμα από ροστοφσκα αρένα

Ανώνυμος είπε...

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%98%cf%8d%cf%81%ce%b1-7-%cf%83%ce%b5-%ce%98%cf%8d%cf%81%ce%b1-13-%ce%91%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%81%cf%86%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1/

Ανώνυμος είπε...

Aντιοχε αν δεν υπηρχαν οι ειδικες συνθηκες στον πανελληνιο οντως δεν θα παταγατε ομονοια.Αλλα αυτο ειναι πταισμα μπροστα στους δρακους που λετε εσεις διαχρονικα.Οι βαζελοι εχουν βγαλει και μπλουζες με σκηνικα που εχασαν πανηγυρικα πχ στον περισσο αφηνοντας πισω και τον οργανωτη τους(τον οποιο δεν πειραξαμε στα πλαισια της ηθικης που σου ειπα πριν).Λενε για τουρκους και κανουν τεμεναδες στον Αταμαν(και πριν στον Τεριμ).Σας συναγωνιζονται επαξια σε μπουρδολογια.Καραισκακη πολλα χρονια δεν πηγαινατε και τη πρωτη φορα που εμφανιστηκατε εισασταν 88 μετρημενοι(δικος σας αριθμος).Ασε το ΟΑΚΑ εκει πανε και οι λεβαδειακοι.Λες για το πανοραμα εστω να το δεχτω στο γηπεδο πως πηγαμε με ελικοπτερα? εσυ κηφισια δεν αφηνες τα πουλμαν και σε πηγαιναν συνοδεια τα ΜΑΤ πολλες φορες? χαχα σιγα μην τους οδηγησε ο Μοκας βρηκατε μια φωτο που ειχε παει τουμπα το 89 και τον βγαλατε αρχηγο της 7...ολοι εχουν απωλειες απο κακες συνηθειες... ημισελινοι δεν βγηκαν ποτε στη Φιλαδελφεια,μια βγηκε παλια στο ΟΑΚΑ και μια που καηκε απο το Getto.Eσεις και στη τουμπα και στο παλατακι...εδω βγαζετε ανθελληνικα πανο απο το 70 (''ΠΑΟΚ σαρωσε τους ελληνας'') οι Συκιες ευχονταν καποτε στους Κροατες να διασυρουν την Ελλαδα(φαινεται οτι αυτων εκτος απο τα μυαλα τους ποναει και κατι αλλο) και ποσα αλλα.Με τι μουτρα το παιζετε ελληνοψυχοι?
Το γκετο δεν πακετωθηκε ποτε απο κανεναν μαλιστα αυτοι κρατησαν τον υποβρυχιο οταν προσπαθησε με τη μηχανοκινητη να μπουκαρει στην 21 και αυτοι κρατησαν τους γαυρους στον τελικο στην ταφρο...στον δε πανελληνιο με το που ηρθαν κλειστηκατε μεσα και κραταγατε τη πορτα.Με πανο Carsi Athens ειχαν παει οταν επαιζε η Μπεσικτας στη Τριπολη και ακομα τους καμαρωνετε...Επιτεθηκατε και στα γραφεια της ΧΑ στη Καζαντζακη.Κανεις δεν στηριξε τα αδερφια αυτα τα κανετε εσεις.Α κι επειδη πεσατε πριν το 59 δεν μετραει? τουλαχιστον ανακαλεσες για το οτι δεν πεσατε ποτε κατι ειναι κι αυτο.Που ουτε μεγαλη ομαδα εισαι μολις περυσι περασες τον Αρη σε πρωταθληματα,χαοτικα πισω απο τους 3 της αθηνας.Καλα τα παει ο Αρης για τη δυναμικη του το θεμα ειναι οταν φυγει ο ξεγνοιαστος καβαλαρης τι θα γινει με τον τιτλο του ''αφεντικου της πολης'' 😂

Ανώνυμος είπε...

Παοκι τα εγραψε Αντιοχε 😎 Βρηκες και περιοχες ρε μπαγασα,Δραπετσωνα ειχε και Original και ΣΦ η δε κατακιτρινη Δαφνη(ακομα και οι γειτονες τους οι πανιωνιοι χανουμια τους λενε) επισης ειχε Original.Αφου δεν ξερεις απο αθηνα ρε ανθρωπε γιατι εκτιθεσαι?🤣 Στην Αλεξανδρουπολη εισαι πλειοψηφια?τι ωρα?μειοψηφια εισαι σε ολο τον Εβρο.Κομοτηνη επισης εχουμε πολυ κοσμο.Στην Μακεδονια σχεδον παντου ειχαμε στεγασμενα και σε πολεις που λετε οτι ειναι εντελως ασπρομαυρες πχ Βεροια,Σερρες.Το γκοστ κλαμπ δεν το εκλεισες ποτε οτι στην περιστεριων ηρθες ουτε στην αλεξανδρειας...και δεν ειμασταν στον τεταρτο με τους τσεους διπλα.Γενικα στον βορρα εχω απειρως περισσοτερο κοσμο απο οτι εσυ στο νοτο.Έχουμε πλειοψηφια σε ολη τη δυτικη θεσσαλια και Καρδιτσα και Τρικαλα.Εσυ αστο μεχρι κι ενα πανο ΠΑΟΚ Λαρισα Θεσσαλονικη το εχεις.Φυσικα ειμαστε μονοι μας Ν. Ιωνια και Αλικαρνασσο ειδικα εκει ουτε ΟΦΗτζηδες δεν πατανε κι αυτοι που ειχαν την Original ειχαν και τον τοπικο Ηροδοτο.Και σε αλλες περιοχες του Ηρακλειου εχω κοσμο πχ Ατσαλενιο.Εσυ κρυβεσαι πισω απο τους ΟΦΗτζηδες...Ας μιλησουν απο αλλες περιοχες γιατι παλι τα εκανες μανταρα..Τα συντριπτικα αστα ουτε Θρακη κυριαρχεις ουτε σε ολη τη Μακεδονια πχ Κατερινη,Καβαλα δεν εχεις ουτε την σχετικη πλειοψηφια και εμεις εχουμε κοσμο και οι αρειανοι και οι αλλες αθηναικες.95% δεν ξερω αν εχεις και στη Τουμπα γιατι οπως λενε οι θεσσαλονικεις πολλα αρειανα παιζουν και εκει ειδικα στην Κατω 🤣.Εμεις δεν εχουμε προβλημα οτι ειμαστε γενικα τριτοι αλλα μιλαμε για τη μιση ελλαδα,εκτος αυτου εχουμε πολυ μεγαλη διασπορα οπαδων(το 50% των ΑΕΚτζηδων μενει εκτος Αθηνας).Ο ''Ηρακλης της Αθηνας'' εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο τον ''Γαυρο της Θεσσαλονικης''.Και τις δυο φορες ειχε ΜΑΤ στη Πατρα λες να μας σταματαγαν οι δεκα φοιτητες σας? οχι δεν ηταν φουστικο ενω κανατε τα εγκαινεια ηρθαμε στη Κορινθο(απεξω δηλαδη γιατι μεσα στη πολη που να ανοιξεις) και ειχατε μαζευτει.Ουτε ανατολικα ουτε κεντρο εισαι πλειοψηφια.Κι αλλους συνδεσμους εχουν οι αρειανοι και ιερολοχιτες και νεαπολη κατι αλλοι αμπελοκηποι κτλ δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα.Φυσικα θυμομαστε τα συνθηματα των αρειανων γιαυτο και πεταχτηκαν εξω στον τελευταιο αγωνα στη παλια Φιλαδελφεια...και ναι μεν τον Ξηροκωστα δεν τον εβριζες αλλα βεβηλωσες τη μνημη του Μιχαλη κατεβαζοντας τα πανο στη μνημη του στη θεσσαλονικη...εμεις τους δικους σου στα Τεμπη τους τιμησαμε με πρωτα τα παιδια του γκοστ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω να εκανε πλακα γιατι ειπε για συγκεκριμενο μαγαζι.Μπορει και να κανω λαθος.Πλακα γιατι να κανει με τις περιοχες αυτα που εγραψα ισχυουν(και ημουν πολυ προσεκτικος γραφοντας μονο αυτες που εχουμε καθαρη πλειοψηφια).Αφου ειναι πολλες σεντονι θα βγει.Το πανο του Βολου ηταν στραβοστομια.Το δηθεν χιουμορ του στραταρχη δεν πειθει κανεναν.Εκτος και αν η προτομη στον Κουδα που δηλωνε οπαδος του γαυρου ειναι κι αυτη χιουμοριστικη .
40 εκκλησιες τον Κολλαρα λες? καπου τον ειχα πετυχει σε ενα live στην αθηνα

Ανώνυμος είπε...

Περιμενω να μου πεις ποια περιοχη ειχε 1 ΑΕΚτζη στο σχολειο.Με εχεις ιντριγκαρει και σιγουρα θα πεις καμια που οχι απλα υπαρχουμε αλλα ειμαστε και πολλοι αλλα αναμενω.

Ανώνυμος είπε...

Αντιοχε αν λες εμας νεοφωτιστους πρωτον δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη και δευτερον σε 10 χρονια εχω παρει οσα εσυ σε 90...φαντασου να καθιερωθω κιολας 😂

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα.. στο άλσος ήταν άσχετοι φίλαθλοι της αεκ ξέμπαρκοι, στον Βόλο μέσα στο γήπεδο (!) έτρωγαν ξύλο γυναικόπαιδα και οι δικαιολογίες τελειωμό δεν έχουν. Ο δε ένας δικός μας που αφήσατε τάβλα στην γέφυρα, ήταν ένα ζάκι, που στην κοσμάρα του μπήκε ανάμεσα σας, με το ένα πόδι σηκωμένο σε στυλ καράτε, για κανά λεπτό σ΄ αυτή τη θέση, κι εσείς μπεσαλήδες θεωρήσατε πως πρέπει να του ανοίξετε το κεφάλι. Παραδόξως πρόλαβε κι έσκασε ένα μπουκέτο σ΄ έναν αντίστοιχα χάλια δικό σας, που όμως ήταν αρματωμένος. Χα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβες τιποτα...στο αλσος χωθηκατε εσεις για να γλιτωσετε,στο Βολο στην μεν γεφυρα τις μαζεψες στα δε επισημα τα εβαλες με τους οικογενειαρχες βαζοντας μπροστα τους μπραβους του σεριφη και πριν στην πολη δεν εμφανιστηκες καν(εμειναν απο καυσιμα τα καραβανια).Το ζακι που λες μια χαρα τις επαιζε απο την αρχη και επιτεθηκε κιολας σε εναν δικο μας πριν τον ξαπλωσουν.Αλλα ασχετα με αυτο οι αλλοι γιατι τον παρατησατε?κι ενας αλλος τραγουδιαρης που το παιζει χουλιγκανος(γνωστος στη χιπ χοπ σκηνη) ετρεξε πρωτος πρωτος μαζι με το αλλο το νουμερο με τη μοικανα.Ασε τον Βολο δεν σε παιρνει.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας και για το ξεφτιλικι της 13 που ζητησε συγγνωμη απο τον γκριζο λυκο ελληναρα εσυ που λες για τους αλλους.Μπραβο μονο στους Κυπριους αν και μετα το αδειασμα του φλωρεα(βασικα του γνωστου εστιατορα της πανορμου γιατι αυτος κουμανταρει)πρεπει να φυγουν απο τη 13 χθες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι καποιοι ειναι κατα του ΧΧ οπως παλιοτερα καποιοι κατα της θυρας 21 και λοιπον? ναι της 4 ηταν με τους οποιους ειστε μαζι στο πεταλο.Ο Ιβαν δεν ξερει λεξη ελληνικα και το χειροτερο 10 χρονια δεν προσπαθησε καν να μαθει...κατα τα αλλα Ποντος και Παναγια Σουμελα...ασε το αλλο που εβαλε και ζωγραφισαν αυτον και την οικογενεια του σε τρουλο εκκλησιας χαχα.Οταν μου το ειπαν δεν το πιστευα επρεπε να το δω σε φωτο για να το πιστεψω...μια χαρα εγραψε τα χρεη στο χιονι πληρωνοντας ενα μικρο μερος και το παιζει και ευεργετης...οι πανιωνιοι σας πουλανε φιλια αλλα το γκραφιτι με το αντιπαοκ το εχουν στον συνδεσμο...
Η Λαμια ηταν το μεγαλο ρεζιλικι σας και μαλιστα live...μαγκιες σε 3 ατομα ξημερωματα και ολη τη μερα τρεχατε απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη...μεσα τα γνωστα υψοφοβια...Αλεξανδρουπολη σε ενα βολλει σας τραβαγαμε απο τα αμαξια οι ιδιοι τα λεγατε στη καμερα...εδω πηγες να κανεις λεζα οταν επεσε πρωτη φορα ο Αρης με φερετρο και ουτε στο βικελιδης εφτασες σε σταματησαν μια χουφτα σουπεραδες με τον Κουκ σου εκαψαν και το φερετρο...αλλη φορα που κατεβασαν λαο στη Τουμπα σε ετρεξαν κιολας καθοδον...τα μπερδεματα αστα.
Ναι καμενος 200 με 3 ξημερωματα...μετα τρεχατε ποδαρακια μου.Ρε απιθανε στον τελικο του χαντμπολ ηρθαμε κι εκτος οτι σε κλειδωσαμε μεσα στη Σταυρουπολη εβγαλαν εμας εξω τα ΜΑΤ!Ηγουμενιτσα που το πιπιλατε τιποτα δεν εγινε μας χωρισαν οι λιμενικοι.Φυσικα Μακης και Κουδας ειναι στην καρδια σας το ''γαυροι του βορρα'' δεν βγηκε τυχαια...δεν σαρεσε το χιουμορ κλεανθιακο ορκ?αληθεια ειναι στρατηγος ο ενας,στρατηλατης-μεγαλεξανδρος ο αλλος(πιανετε στο στομα σας το στραβο και τον μεγιστο των ελληνων)υποστρατηγος ο τρελονικολας(που ομως μια χαρα σας κραζει) ε αυτη δεν ειναι ομαδα αλλα το ΓΕΕΘΑ χαχα 😜 Τιποτα δεν μαχαιρωσαν στο Βολο τη παραμονη,απλα ειχατε εξαφανιστει ολοι,εσας μαχαιρωσε ο αλβανος στη γεφυρα(κατα τα αλλα σερβικο κοσοβο κτλ αλλα τα αλμπανια μια χαρα τα εχετε).Φυσικα υψοφοβια,στη Τουμπα μια χαρα σκαρφαλωνες τα ψηλα τα καγκελα για τη λεζα,στη Λαμια δεν μπορουσες να πηδηξεις 2 μετρα κατω...τι να πακετωσεις βρε απιθανε ουτε τις 50 γριες της αυτονομης δεν μπορεις να κανεις καλα...ναι σας εκοψαν οι μπατσοι και αφησαν εμας γιατι μας αγαπανε...για ολα μια δικαιολογια...ασε το 89 δυο νιλες εφαγες τη μια στη λεωφορο την αλλη στο τηγανι...stagediving σε αγωνα βρε δεν εχει ξαναγινει χαχα.Ε αφου μπραβοι ηταν σε εκεινη τη κερκιδα στο Βολο τι να κανουμε?
Ναι ο αγνος ο Ιβαν...για μαθε ποσους εφαγε για να ανεβει...Στο μοσχος επαθες επισης χοντρη νιλα γιατι πηγες να κανεις παλι φουστια εσκασες 3 ωρες πριν και την επεσες σε 2 πιτσιρικαδες που ηταν απεξω και περιμεναν να ανοιξουν οι πορτες...φυσικα εσκασε το ιππικο με Μοκα κτλ και εφτασες πευκακια απο το τρεξιμο ενω καποιοι εμειναν επιτοπου...Το Ιβανουπολη οι συμπολιτες σας το εβγαλαν...καλα ρε βαλατε ασφαλιτες να παρουν τα πανια απο αυτονομο και τα εμφανισατε σαν κλεμμενα?τοσο χαμηλα?
Ροστοφσκα αρενα πολυ ωραιο ονομα για το νεο γηπεδο.Που δεν το βλεπω να χτιζεται το τζαμπα πεθανε και μια φορα γινεται Παλατακι χαχα.

Ανώνυμος είπε...

Λογικό να έχεις περισσότερο κόσμο στον βορρά, απ΄ ότι εμείς στον νότο, αφού στον βορρά υπάρχουν πολλές περιοχές με έντονο το προσφυγικό στοιχείο, ενώ στον νότο, όχι. Μην τσουβαλιάζεις όλους τους νεκρούς οπαδούς και μην περιμένεις την ίδια οδύνη ή σεβασμό. Άλλο να σκοτωθείς αμέριμνος μέσα σ΄ ένα πούλμαν κι άλλο να είσαι χουλιγκάνος που ψάχνεται με κράνη και γιαταγάνια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε για πλάκα έγραψα για παντοπωλείο με pakis, τώρα άμα έκατσε τέτοια κέντα τι να πω. Πάντως αεκτζήδες δεν φημίζεστε για τον πατριωτισμό σας (καλά για εθνικισμό ούτε συζήτηση). Το να υπάρχουν μεμονωμένοι, δεν λέει κάτι. Κι εγώ ξέρω άτομο από Θεσσαλονίκη μεριά που είναι ναζί και πάει ακόμα στο γήπεδο. Τι σημαίνει, πως η κερκίδα της γριάς είναι εθνικιστές; Τώρα κάτι πατροκοσμάδες, ορθοδοξίες και κομποσχοίνια, είναι να ΄χαμε να λέγαμε. Όλοι ξέρουμε ότι στα δύσκολα κάποιοι κρύβονται στα παλαιοημερολογίτικα μοναστήρια για καιρό (κοντός μενίδι).

Αντίοχος είπε...

Ο Πανελλήνιος είναι εκεί από τη δεκαετία του 70,πολλοί ή λίγοι.. Η τωρινή πολιτική τάση του έχει απομακρύνει κόσμο... Ποιες "ειδικές συνθήκες"; Τα 88 άτομα που λες ήταν τη σεζόν 95-96 όχι την δεκαετία του 80 (που εύκολα φαίνονται οι οπαδοί μας στη 12 ή 15 του Καραισκακη όπως και στην 32 - 34 του οακα - στα αθλητικά στιγμιότυπα...) Μετά το πανόραμα ήρθατε από καυτά με τα πόδια (μετά τη σέντρα) και σας έβαλαν οι μπάτσοι μέσα - διάβασε και τη λυρική περιγραφή του παρτιζανου😜ΜΟΚΑΣ και λυκαβητος: το ξέρουν όλοι οι παλιοί της 7..(το είχε αναφέρει και ο χάρος στην εκπομπή του - όπως και το μπάνιο που είχε κάνει στη Λάρισα όταν τους κλείσανε στη γέφυρα του Πηνειού τα τυριά..) Τα πανό ήταν ειρωνεία (σάρωσε κλπ) Δεν είμαστε λωτοφαγοι ας πουν άλλοι φίλοι αν είδαν ποτέ ημισελινους ή όχι.. Τα συνθήματα ακούγονται σε βίντεο αγώνων σας.. Δεν είμαστε οπαδοί του στοΚου🎃Από τις αναρτήσεις τους οι γκεταιοι παραδεχθηκαν το αρχικό πακέτο τους (στο παλιό φατσομπουκι τους) από τους γαβρους.. Δεν καταλαβαίνεις ότι στη σεζόν 1927-8 το ποκ (παο οσφπ αεκ) δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα που πήρε ο αρης; Το 31-32 που ΛΕΣ ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε διαμαρτυρομενος και έμεινε εκτός αγώνων για 1 έτος, όταν ο ΠΑΟ έκανε το ίδιο την άλλη χρονιά αμέσως πήρε συγχωροχαρτι και μαζί με τον ΠΑΟΚ έπαιξε στην επόμενη σεζόν - Αρα μεχρι τις πτώσεις του ο αρης ήταν πρώτος σε παρουσίες ή δέχεσαι την χρονιά του 1959 και διαρκή παρουσία έχουν ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ ΠΑΟ.. 😏😂😁Αντε πάλι ΟΣΦΠ ΠΑΟ έχουν παραπάνω τιτλους(χαοτικά θες; Οκ) εσείς έχετε πιο λίγους - Μετά την πτώση σας λέμε.. (αλλιώς πληρώστε τα χρέη της παλιάς παε που το δημόσιο σας χάρισε με την "αβλεψία" μη παρουσίας στη δίκη..) Τον τίτλο "αφεντικού" τον διεκδικούν οι ρουληδες μόνο με το φτωχό μυαλό τους (μέχρι και σε πανό το είχαν).. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος 🤣Μία χαρά ξέρω και από Αθήνα αλλά αφήνω την απάντηση σε γαβρους βαζελους για τις περιοχές τους.. ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Ο ΒΟΡΡΆΣ (και αρκετοί πλέον και σε όλο το νότο με την αναγέννηση μας μετά την ομάδαρα του 70 που άλλαξε το στάτους κβο οπαδικα παντού - και στη Θεσσαλονίκη).. Για Πάτρα και Κόρινθο τα έγραψα πριν.. Νεροχύτες "Νεάπολη" κλπ είναι κλειστοί εδώ και πολλά χρόνια.. Στη δε κάτω μη σου πω και πάνω τούμπα υπάρχουν αριανοι αλλά λίγοι φίλτατε 😎..
Υ. Γ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣΟΝΑ είχαμε και στεγασμένο σφ και τώρα έχουμε πλειοψηφία.. ΞΈΡΩ καλά για την στήριξη των ληκιων στους φονιάδες του Δημητριάδη-δεν είναι προς εκτενή συζήτηση, αν έχεις γνωστούς παλιούς οπαδούς από Θεσσαλονίκη μπορείς να μάθεις..
Ναστραβιε από ροστοφ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 224 από 224   Νεότερο› Νεότερο»